Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach zajmujących się obróbką mięsa.
Okręgowy Inspektorat Pracy w Katowicach zaprasza pracodawców do udziału w programie prewencyjnym, którego celem jest ograniczanie zagrożeń wypadkowych i zawodowych, poprzez zapewnienie przestrzegania przepisów prawa pracy, w szczególności bezpieczeństwa i higieny pracy. Pracodawcy, którzy zdecydują się na udział w programie, opartym na zasadzie samokontroli, uzyskują pomoc inspektorów pracy w efektywnym dostosowaniu przedsiębiorstwa do obowiązującego prawa.
W dniu 26 października 2020 roku o godzinie 09:00 odbędzie się bezpłatne szkolenie za pomocą komunikatora Skype.
Link do szkolenia : https://join.skype.com/a1qPATdE4h9Y
W trakcie szkolenia nasz specjalista wyjaśni jakie wymagania prawne i standardy BHP powinien spełnić pracodawca, aby uczynić zakład bardziej bezpiecznym.
Dla pracodawców uczestniczących w szkoleniu oferujemy bezpłatne wydawnictwa związane z realizacją ww. programu prewencyjnego oraz pomoc merytoryczną przez cały okres realizacji programu.
Zgłoszeń do udziału w szkoleniu można dokonać drogą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. wypełniając załączoną kartę zgłoszenia.
Karta zgłoszenia udziału w programie prewencyjnym Państwowej Inspekcji Pracy - „BHP w zakładach przetwórstwa mięsa”: Karta zgłoszenia.docx
Szczegółowe informacje o programie prewencyjnym:
http://www.bhpnatak.pl/html/program_prewencyjny.html