Śląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Częstochowie
wraz z Instytutem Biotechnologii Przemysłu Rolno – Spożywczego Państwowy Instytut Badawczy
zapraszają na szkolenie on-line
Szkolenie producentów żywności RHD w zakresie stosowania nowych technologii produkcji, czynników mających wpływ na jakość wyrobu i jego bezpieczeństwo
Termin szkolenia on-line 19.11.2024 r.
w godz.: 9:00 – 12:00
Program szkolenia:
9:00 Wprowadzenie ŚODR, IBPRS-PIB,
9:15 Innowacyjne produkty mleczarskie
– dr inż. Anna Okoń IBPRS-PIB
10:00 Bezpieczne przetwórstwo mięsa w małej skali
– dr inż. Piotr Szymański IBPRS-PIB
10:45 Technologia przetwórstwa mięsa w małych rzeźniach rolniczych
– mgr inż. Łukasz Samardakiewicz IBPRS-PIB
11:30 Parametry jakościowe stosowane w handlu ziarnem zbóż
– dr inż. Anna Szafrańska IBPRS-PIB
Zapisy na szkolenie na stronie ŚODR:
https://www.czwa.odr.net.pl/harmonogram-szkole%C5%84.html
Kontakt:
Anna Zawadzak ŚODR
tel. 33 827 34 51, 509 681 086