^ Góra strony
Biuletyn Informacji Publicznej  
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 

Zaloguj

Ogólnopolskie Dożynki Jasnogórskie 2020

Szkolenie PIP - Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach zajmujących się obróbką mięsa.

PIP banner 

Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach zajmujących się obróbką mięsa.

Okręgowy Inspektorat Pracy w Katowicach zaprasza pracodawców do udziału w programie prewencyjnym, którego celem jest ograniczanie zagrożeń wypadkowych i zawodowych, poprzez zapewnienie przestrzegania przepisów prawa pracy, w szczególności bezpieczeństwa i higieny pracy. Pracodawcy, którzy zdecydują się na udział w programie, opartym na zasadzie samokontroli, uzyskują pomoc inspektorów pracy w efektywnym dostosowaniu przedsiębiorstwa do obowiązującego prawa.

 

W dniu 26 października 2020 roku o godzinie 09:00 odbędzie się bezpłatne szkolenie za pomocą komunikatora Skype.

Link do szkolenia :    https://join.skype.com/a1qPATdE4h9Y

 

W trakcie szkolenia nasz specjalista wyjaśni jakie wymagania prawne i standardy BHP powinien spełnić pracodawca, aby uczynić zakład bardziej bezpiecznym. 

Dla pracodawców uczestniczących w szkoleniu oferujemy bezpłatne wydawnictwa związane z realizacją ww. programu prewencyjnego oraz pomoc merytoryczną przez cały okres realizacji programu.

Zgłoszeń do udziału w szkoleniu można dokonać drogą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  wypełniając załączoną kartę zgłoszenia.

Karta zgłoszenia udziału w programie prewencyjnym Państwowej Inspekcji Pracy - „BHP w zakładach przetwórstwa mięsa”:  Karta zgłoszenia.docx

 

Szczegółowe informacje o programie prewencyjnym:
http://www.bhpnatak.pl/html/program_prewencyjny.html

 PIP logo

This site uses encryption for transmitting your passwords. ratmilwebsolutions.com