^ Góra strony
Biuletyn Informacji Publicznej  
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 
Harminogram szkoleń ŚODR Częstochowa 

Zaloguj

Harmonogram szkoleń

Zaproszenie do udziału w konkursie "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów"

IMG 20210801 113031 20170730 120426

Tegoroczny XXI finał konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” odbędzie się 31 lipca br. na terenie Muzeum „Górnośląski Park Etnograficzny”  w Chorzowie. 

W konkursie oceniane i wybierane będą najlepsze regionalne  produkty spożywcze i potrawy przygotowane według tradycyjnych receptur.

 

Zapraszamy do udziału producentów tradycyjnej żywności, koła gospodyń wiejskich, restauracje, gospodarstwa agroturystyczne.

Wypełnione dokumenty zgłoszeniowe (karta zgłoszeniowa, zgoda na przetwarzanie danych) prosimy przesyłać do 24.06.2022r. na adresy:

 O/ Bielsko-Biała Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. kontaktowy 33/ 827-34-51

O/ Częstochowa Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. kontaktowy 34/ 377-01-19

O/ Mikołów b.Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. kontaktowy 32/325-01-14

 

zgoda na przetwarzanie danych

regulamin produkt

regulamin potrawa

regulamin konkursu 

karta zgłoszeniowa potrawa

karta zgłoszeniowa produkt

This site uses encryption for transmitting your passwords. ratmilwebsolutions.com